Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat
Talonpojan vainiolta sotilaan ruokapöytään Tilojen ja niiden verojen osoittaminen sotilaille ja heidän perheillensä Suomessa 1636-1654 - Pylkkänen Ali | Antikvariaatti Pufendorf | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Talonpojan vainiolta sotilaan ruokapöytään Tilojen ja niiden verojen osoittaminen sotilaille ja heidän perheillensä Suomessa 1636-1654

Pylkkänen Ali

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvariaatti Pufendorf, Hauho

Hinta

€ 20,00

Tuotetiedot

Tuoteryhmä
-
ISBN
-
Kieli
suomi
Kustantaja / julkaisija
Suomen Historiallinen Seura
Paino- / julkaisuvuosi
1996
Painos
1.p
Sidosasu
Nidottu, kansikuva
Sivumäärä
287
Alkuteos
-
Tuotteen lisätiedot
Aiheet

talonpojan vainiolta sotilaan ruokapöytään tilojen ja niiden verojen osoittaminen sotilaille ja heidän perheillensä suomessa 1636-1654

pylkkänen ali

Tuote lisätty myyntiin 2/28/2022. Tuotetietoja muokattu viimeksi 2/28/2022.

Kauppias: Antikvariaatti Pufendorf

Hauho

Kauppiaan toimitusehdot

Kaikki myynnissä olevat tuotteemme ovat marginaaliverotuksen piirissä (käytetyt tavarat). Maksu tapahtuu pankkisiirtona. Maksaessaan asiakas hyväksyy kaupan toteutuneeksi. Asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ilmoittamalla siitä 14 vuorokauden kuluessa maksusta. Peruutetun kaupan palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja hänen tulee palauttaa tuote välittömästi.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut 6,60 €/lähetys (sis. alv 10 %). Vahvistamme lähetysten toimituskulut tilausvahvistuksen yhteydessä. Tällä toimituskuluilla toimitamme tuotteet Postin paketteina tai pikkupaketteina.

Mikäli asiakas haluaa toimituksen 1.luokan postilähetyksenä, niin perimme toimituskuluja lähetysten koosta riippuen kirjepostituksista 7,70 € (alle 500 g) tai 11,00 € (alle 1 kg) . Toimituskulut sisältävät alv 10 %.

100 euroa ja sitä suuremmat tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimitamme kirjat postitse ennakkomaksun jälkeen.

Pidämme kirjat tilaajalle varattuna 14 päivän ajan siitä lähtien, kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus. Käsittelemme tilaukset lähtökohtaisesti vuorokauden sisällä. Tilaukseen kannattaa aina laittaa puhelinnumero, sillä se helpottaa asioiden hoitamista.

Toimitusvaihtoehdot
 • Nouto
  Toimituskulut € 0,00

  Nouto liikkeestä aukioloaikoina

 • Toimitus Suomeen
  Toimituskulut € 6,60

  Ilmainen toimitus yli € 100,00 tilauksiin!

  Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot
 • Verkkomaksu

  kevin. -maksupalvelu

 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 • Noudettaessa

  Käteisellä noudettaessa

Osta Pylkkänen Ali : Talonpojan vainiolta sotilaan ruokapöytään Tilojen ja niiden verojen osoittaminen sotilaille ja heidän perheillensä Suomessa 1636-1654 Antikvaarista hintaan € 20,00

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvariaatti Pufendorf

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaile kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.

Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022