antikvaari_logo

Uutisista viihdettä, viihteestä uutisia: median muodonmuutos

Pietilä, A.-P.

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

2 kpl

Hinta
9,00
Tuotetiedot

ISBN

9789518844399

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Art House

Kieli

suomi

Painovuosi

2007

Painos

P1

Sivumäärä

428

Sidonta

Nidottu, pehmeäkantinen

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Tiedotusvälineiden keskinäinen työnjako on muuttunut viime vuosikymmenten aikana nopeasti, kun television, internetin ja muun sähköisen viestinnän kehittyminen on asettanut ennennäkemättömiä haasteita koko mediakentälle. Samaan aikaan uutiset ovat viihteellistyneet ja julkisuudesta on tullut median synnyttämä ja yleisön tavoittelema tuote.

Uutisista viihdettä, viihteestä uutisia: median muodonmuutos paneutuu tiedonvälityksen rytmin ja sisältöjen muuttumiseen ja toimittajien työn uudistumiseen. Teos tarjoaa vastauksia muun muassa siihen, miten tiedotusvälineet pystyvät toimimaan uudenlaisessa tilanteessa ja mikä on niiden tehtävä ja vastuu.

Kirjan kirjoittaja A.-P. Pietilä on työskennellyt pitkään taloustoimittajana, kolumnistina ja päätoimittajana, ja hänelle on karttunut kokemusta mediataloudesta ja mediayhtiöiden johtotehtävistä. Pietilä on aikaisemmin julkaissut kuusi kirjaa yhteiskunnallis-historiallisista aiheista.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 6/2/2020.

Osta Pietilä, A.-P. : Uutisista viihdettä, viihteestä uutisia: median muodonmuutos Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...