Kustavin Katanpää - Seksmiilarin portinvartija - Pakola Johanna | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Kustavin Katanpää - Seksmiilarin portinvartija

Pakola Johanna

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Käytetty - erinomainen (K4)

Saatavilla

4 kpl

Hinta
10,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789526816401

Tuoteryhmä

Kustantaja

Merimaanikko/Johanna Pakola

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

1. p

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Sivumäärä

88

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Kustavissa sijaitseva Katanpään linnake rakennettiin sata vuotta sitten osana Pietari Suuren Merilinnoitusta. Rakentamisajasta liikkuu yhä värikkäitä huhuja, ja itsenäisyyden ensimmäiset kuukaudet olivat linnakkeella ja Kustavissa hyvin levottomia. Rannikkotykistö aloitti toimintansa linnakkeella vuonna 1921, ja 1930-luvun ajan linnakkeella asui sotilaiden sijasta suomalaisvangit. Sodanuhan myötä vangit vaihtuivat jälleen sotilaiksi, ja linnake toimi aina vuoteen 1999 asti. Kirja kattaa linnakkeen koko historian. Kirja noudattelee vuonna 2004 julkaistua ja vuosien ajan loppuunmyytynä ollutta Katanpää – Linnake ja vankila-kirjaa. Vanha sisältö on päivitetty, sitä on täydennetty haastatteluilla ja kuvitus on myös kokenut uudistuksen. Kirja on värikäs ja tiiviisti taitettu “suuri sisältö pienessä paketissa”. Näin kirja on helppo ottaa mukaan – vaikkapa retkelle Katanpäähän.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/27/2022.

Osta Pakola Johanna : Kustavin Katanpää - Seksmiilarin portinvartija Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...