antikvaari_logo
Tuotekuva

Ylellinen elämäni - Pitkä taival mediatalon matkassa

Nuolivirta Tuire

Kauppias

Vantaan Antikvariaatti Oy

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

3 kpl

Hinta
15,00
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Edita

Kieli

suomi

Painovuosi

2019

Painos

1

Sivumäärä

206

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Kirja kuvaa Yleisradion brändin kehitystä yhtiön perustamisesta 2010-luvulle saakka. Yle on merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa, ja sen brändikehitys on laajassa merkityksessä samalla osa suomalaisen yhteiskunnan brändihistoriaa. Ylen brändiä on kirjoittajan havaintojen mukaan rakennettu jo silloin, kun brändi käsitteenä oli vielä tuntematon.

Yleisradion 90-vuotinen taival satavuotiaan Suomen rinnalla on ollut monin tavoin mielenkiintoinen. Kirjoittaja oli itse Ylen palveluksessa - koulutustoiminnassa, markkinoinnissa ja viestinnässä - liki 40 vuotta. Hän johti useita yhtiötasoisia, strategisia projekteja brändikehityksestä ja ilmeuudistuksista digisiirtymään ja avaa kirjassa omakohtaisia kokemuksiaan kuuden toimitusjohtajan kausilta.

"Yle on mahtava kokemus. Sydämeni sykkii hyvin toimitetuille, luotettaville uutisille, koskettaville ohjelmille, upealle yleisösuhteelle, johdon rohkeille päätöksille, peräänantamattomuudelle ja tulevaisuudenuskolle."

Tarina jäsentyy pääjohtajakausittain, sillä jokaisella johtajalla on ollut omat painotuksensa ja ratkaisunsa muuttuvan maailma tuomiin haasteisiin. Tarinan painopiste on viimeisissä vuosikymmenissä, tapahtumissa, joista kirjoittaja kertoo oman kokemuksensa kautta.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 2/10/2020.

Osta Nuolivirta Tuire : Ylellinen elämäni - Pitkä taival mediatalon matkassa Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...