antikvaari_logo
Tuotekuva

Metsäsuunnittelun laskennan periaatteet - Arvoja yhteensovittamassa

Niemi Mikko, Mäkinen Antti, Risto Viitala, Lumperoinen Mikko

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

2 kpl

Hinta
20,00
Tuotetiedot

ISBN

9789523380936

Tuoteryhmä

Maa- ja metsätalous

Kustantaja

Tapio

Kieli

suomi

Painovuosi

2020

Painos

1. p

Sivumäärä

102

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Metsän tarjoamille hyödyille on tyypillistä niiden välillä vallitseva vaihdantasuhde eli miten sovittaa yhteen metsänomistajan taloudelliset ja luonnonsuojelulliset tavoitteet? Voidaanko hiilensidonta ottaa osaksi kestävää metsien hyödyntämistä? Mitä epävarmuuksia liittyy jatkuvan kasvatuksen mallinnukseen? Miten hallita ilmastonmuutoksen tuomia riskejä pitkän aikavälin metsäsuunnittelussa? Kirjassa syvennytään kestävän metsien käytön periaatteisiin monitavoitteisen metsäsuunnittelun näkökulmasta. Teoksessa käsitellään käytännönläheisten esimerkkien avulla perusteet metsien kasvun dynamiikasta ja taloudellisesti optimaalisen kiertoajan laskennasta. Harjoitustehtävät ja verkosta avoimesti saatavat lisämateriaalit antavat lukijoille mahdollisuuden kokeilla muun muassa hakkuiden ajoituksen vaikutusta metsän tuottoarvoon. Myös uudenlaiset metsäsuunnitteluun liittyvät teknologiat, kuten drooneilla tapahtuva metsien inventointi sekä kaukokartoitukseen perustuva dynaaminen toimenpidekuviointi, on huomioitu. Kirjan tekijät työskentelevät metsäalan asiantuntijoina Tapiossa ja Simosolissa sekä opetustehtävissä Hämeen ammattikorkeakoulussa. Tekijöillä on pitkä kokemus metsäsuunnittelun laskentajärjestelmien kehitystyöstä sekä laskentojen toteutuksesta. Teoksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat metsäalan ammattikorkeakoulujen metsäsuunnittelun opiskelijat, mutta kirja soveltuu luettavaksi myös kenelle tahansa metsäsuunnittelun teoriasta kiinnostuneelle.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/28/2021.

Osta Niemi Mikko, Mäkinen Antti, Risto Viitala, Lumperoinen Mikko : Metsäsuunnittelun laskennan periaatteet - Arvoja yhteensovittamassa Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...