Tuotekuva

PMMP - Koko show

Muukka Aku-Axel

Kauppias

Antikvariaatti Taide ja kirja

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
10,00
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Musiikki

Kustantaja

Docendo

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

1

Sivumäärä

117

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
PMMP eli Paula Vesalan ja Mira Luodin vuonna 2002 perustama poprock-yhtye on viime vuosina ponkaissut yhdeksi maamme suosituimmista ja karismaattisimmista lava-akteista, jonka jokavuotiset pitkät kiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä vuodesta toiseen. Toistaiseksi toimintansa lopettanut bändi on palkittu sekä Emmalla että Suomi-palkinnolla ja sen levyjä on myyty melkein 400 000 kappaletta.


PMMP/KOKO SHOW-valokuvakirjaan on dokumentoitu yhtyeen viime vuosien ja viimeisen kiertueen ainutlaatuisia tunnelmia backstagen jännittyneistä verryttelytreeneistä ja ilotulitteita kipinöiviltä esiintymislavoilta, keikan jälkeistä euforiaa sekä läheisiä hetkiä muusikoiden ja yleisön välillä. Kuvateosta täydentävät Paulan ja Miran kommentit ja muistelut. AKU-AXEL MUUKKA (s. 1992) on jo useita vuosia kiertänyt PMMP:n keikoilla. Jäähyväiskiertueella hän pääsi yksinoikeudella ikuistamaan bändin sykähdyttävän haikeat hetket, joissa tuoksuu niin latautuneiden esiintymisten rehellinen hiki kuin naftankatkuisen keikkabussin unensekainen matkalaulu.

Tuote lisätty myyntiin 8/4/2021. Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/4/2021.

Osta Muukka Aku-Axel : PMMP - Koko show Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...