antikvaari_logo
Tuotekuva

Kotirauha

Leino, Marko

Kauppias

Finlandia Kirja

Kunto

K4-
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
6,00
Tuotetiedot

ISBN

9789518513400

Tuoteryhmä

Dekkarit (kotim.)

Kustantaja

Teos

Kieli

suomi

Painovuosi

2010

Painos

1. painos

Sivumäärä

Sidonta

Sidottu kansipaperein (kovakantinen)

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Kansipaperin kunto: pienoista kulumaa reunoilla, muuten erinomainen / takakannessa hintalapun jäämää, aivan pienoista kulumaa kansissa

Tuotteen mitat: korkeus: 212 mm, leveys: 139 mm, paksuus: 29 mm, paino: 486 g

Hintaan lisätään lähetyskulu luokan D mukaan (ks. lähetyskulu Toimitusehdot-välilehdeltä)


Kirjan takateksti: Kotirauha on tarina Sami Luodosta, nelikymppisesta prhnenisästä, jolla on unelma: hän haluaa menestyä isänsä lailla. Sami pcrusia yrityksen, joka rakennuttaa omakotitaloja ja myy niitä eteenpäin. Talousnäkymät ovat loistavat, eikä mikään voi mennä pieleen. Maailmantalous ajautuu kuitenkin syöksykierteeseen ja velkarahalla rakennetut talot jäävät seisomaan tyhjillään. Sinnikkäästi Sami näyttelee menestyjää, vaikka joutuu antamaan rakennusmiehille lähtöpassit, laskupinot kasvavat vuoriksi eikä pankilta löydy empatiaa pienyrittäjää kohtaan. Eräänä aamuna työmaalta löytyy seinälle maalattu viesti "Kuole paska!". Sami päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä - kohtalokkain seurauksin. Kotirauha on yhden miehen syöksykierre. Se on mustan huumorin sävyttämä suomalaisen yrittäjän tarina, joka porautuu ajankohtaiseen ja yhteiskunnallisiin syvyyksiin kasvavaan aiheeseen: Mikä on rakkauden ja menestyksen mitta? Saako ihminen epäonnistua ja yrittää uudestaan?

Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/17/2020.

Osta Leino, Marko : Kotirauha Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...