antikvaari_logo
Tuotekuva

Luodinkestävä luutnantti

Lehtinen Lasse

Kauppias

Kirja-Kissa Oy

Kunto

K3
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
5,00
Tuotetiedot

ISBN

9510190403

Tuoteryhmä

Dekkarit (kotim.)

Kustantaja

WSOy

Kieli

suomi

Painovuosi

1993

Painos

1

Sivumäärä

270

Sidonta

Sidottu, kansipaperi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Postitus 2 euroa. Huomattava suomalainen on kadonnut salaperäisesti. Juttu haisee metrien päähän kuin sisäministerin jalkahiki. Miksi presidenttiehdokas vaikenee? Virallinen Suomi ei tahdo tietää asiasta mitään. Suojelupoliisin ylitarkastajakin ujostelee esittää asiansa. Hän on kuitenkin tullut oikeaan paikkaan. Etsivätoimisto Muurinen & HiIlolle mikään epäinhimillinen ei näet ole vierasta eikä mikään valuutta vastenmielistä.
Robert G. Muurinen on väkivahva ja komea atleetti ja tietää sen itse erinomaisen hyvin. Muurinen ei väsy kuuntelemaan imartelua, etenkin jos asialla ovat kauniit naiset. Muurinen on upseeri ja silti melkein herrasmies, lempinimeltään ”Luodinkestävä luutnantti”. Oiva Hillo on kaukana atleetista, mutta kovin lähellä kotlettia. Syöminen on nimittäin hänen intohimonsa, tietokoneiden ohella. Kun tietokoneiden muisti loppuu, Hillo käyttää aivojaan. Ne ovat ehdottomasti toimivin osa. Hillo pelkää korkeita paikkoja, matelijoita ja naisia. Onneksi hän on niin likinäköinen, joten ympäristön vaarat j houkutukset eivät pääse likikään aina tunkeutumaan hänen tajuntaansa. Henkeäsalpaavaa toimintaa maalla, merellä ja ilmassa puhumattakaan tuntemattomista maankolkista, joihin vielä tarvitaan paljon rokotuksia ja virallisen näköinen viisumi. Raatteen tiellä oli ruumiita, mutta ei niin rumia kuin Hillon ja Muurisen tiellä…

Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/13/2021.

Osta Lehtinen Lasse : Luodinkestävä luutnantti Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...