antikvaari_logo

Outo Hollywood, Elokuvahistorian kummallisuuksia

Laine Henrik

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

8 kpl

Hinta
10,00
Tuotetiedot

ISBN

9789510330227

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Wsoy

Kieli

suomi

Painovuosi

2007

Painos

P1

Sivumäärä

156

Sidonta

Sidottu, kansipaperein

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

”Kyllä elokuvien tekeminen vessan siivoamisen voittaa.”
– Klaus Kinski

Hollywoodin kummittelevat julkkikset ja lapsitähtien kohtalot, maailman kuuluisimmat elokuvastudiot ja mitä niissä on kuvattu, kapinallisten radiokutsumanimet Tähtien sodassa, valkokankaan eksoottisimmat rakastelupaikat, lista Oscar-ehdokkaista joita ei oikeasti ole ollut olemassa, erikoisimmat ensi-iltapäivämäärät, hienoimmat monologit, yhteenveto kaljuista elokuvasankareista ja -konnista, kaikki Uuno Turhapuron ammatit… sekä kenties kaikista tärkeimpänä: kokoelma Steven Seagal -henkisiä haikurunoja.

Elokuvan historia on ihmeellisyyksien, äärimmäisyyksien ja paheiden runsaudensarvi. Outo Hollywood on kokoelma listoja, anekdootteja, sitaatteja ja yksityiskohtia elokuvataiteen kummallisuuksista – sekä valkokankaalla että sen ulkopuolella.

Henrik Laine on 37-vuotias toimittaja, joka on työskennellyt niin printtimediassa kuin televisiossakin ja viettänyt aivan liian paljon aikaa pimeissä elokuvateattereissa. Jo esikoisteoksessaan Outo sota hän tunnustautui suureksi viihteen ja trivian ystäväksi, mikä on nähtävissä myös Oudon Hollywoodin sivuilta.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 6/2/2020.

Osta Laine Henrik : Outo Hollywood, Elokuvahistorian kummallisuuksia Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...