Tekstiä ruudulla - kirjoitamme verkkoon - Kortesuo, Katleena | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Tekstiä ruudulla - kirjoitamme verkkoon

Kortesuo, Katleena

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Käytetty - erinomainen (K4)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
15,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789525123876

Tuoteryhmä

Kustantaja

Infor

Kieli

suomi

Painovuosi

2009

Painos

1. p

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

196

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Tekstiä ruudulla on opas verkkokirjoittamiseen ja sähköpostiviestintään. Teos on käytännönläheinen käsikirja työelämän tarpeisiin, ja se keskittyy konkreettisiin vinkkeihin ja toimintaohjeisiin. Kirjan aihepiirejä ovat muun muassa verkkotekstien eri lajit, tiedottaminen, myynti sähköpostitse, reklamaation hallinta, blogit, tietoturva sekä selkeä teksti. Kirja on tarkoitettu työelämän kiireiseen käyttöön: siinä on runsaasti esimerkkejä, vinkkilistoja, havainnollistavia taulukoita ja ripaus huumoriakin. Jos haluat kehittää omaa tekstiäsi, parantaa verkkotekstien rakennetta tai sujuvoittaa sähköpostiviestintää, olet osunut oikeaan teokseen. Sen sijaan jos kaipaat tietoa teoreettisista viitekehyksistä tai sähköisen viestinnän kehitysvaiheista, jätä tämä kirja hankkimatta.

Tuote lisätty myyntiin 3/12/2022. Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/12/2022.

Osta Kortesuo, Katleena : Tekstiä ruudulla - kirjoitamme verkkoon Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...