antikvaari_logo
Tuotekuva

Metsän kutsu : 50 vuotta metsätyön ammattikoulutusta Kurussa ja Jämsänkoskella [Kuru, Jämsänkoski]

Ketolainen Päivi

Kauppias

Finn-Scholar - Tietokirjoja

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
15,00
Tuotetiedot

ISBN

978-952-99552-7-5

Tuoteryhmä

Maa- ja metsätalous

Kustantaja

Pro Bono

Kieli

suomi

Painovuosi

2015

Painos

1

Sivumäärä

154

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Kuvakannet.
Vielä 1950-luvulla Suomen metsissä huhki satoja tuhansia metsätyömiehiä pokasahoineen ja hevosineen. Savotoilla he asuivat kämpillä ja päivän ruoka tarjottiin elämänluukusta. Metsien miehet oppivat työhön käytännön ja kantapään kautta. Vasta 1960-luvun alkupuolella alettiin järjestää kunnollista metsätyön koulutusta. Kurun metsätyökoulu oli koulutuksen saralla uranuurtajia. Viiden toimintavuoden jälkeen koulu siirtyi rehtori Aku Hakanpään johdolla Jämsänkoskelle 1969, missä se alkoi kehittyä koneellisen metsänkorjuun saralla maan johtavaksi oppilaitokseksi. Suomi on metsäinen maa. Nykyinen hyvinvointimme on paljolti metsätalouden ansiota. Pokasahat ovat vaihtuneet ensin moottorisahoiksi ja sitten järeiksi metsätyökoneiksi, mutta aina metsä tarvitsee ammattilaisia. Biotalous, huipputeknologia ja luonnon monimuotoisuuden turvaaminen ovat aikamme avainsanoja. Ne vaativat metsiemme ammattilaisilta valmiutta pysyä kehityksen mukana. Jämsänkosken metsäoppilaitos on kouluttanut metsän ammattilaisia puoli vuosisataa.

Postimaksuluokka: 4 - katso lähetyskulut Kauppias-tiedoista alla

Tuotetietoja muokattu viimeksi 5/4/2021.

Osta Ketolainen Päivi : Metsän kutsu : 50 vuotta metsätyön ammattikoulutusta Kurussa ja Jämsänkoskella [Kuru, Jämsänkoski] Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...