antikvaari_logo
Tuotekuva

Suomen rintamalta Kanadan länsirannikolle : Vancouverin suomalaiset sotaveteraanit muistelevat.

Kelly Leena

Kauppias

Helsingin Antikvariaatti

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
16,00
Tuotetiedot

ISBN

978-952-5889-60-4

Tuoteryhmä

Sota

Kustantaja

Siirtolaisuusinstituutti

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

1

Sivumäärä

158

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Toimituskulut: Luokka B tai sovittaessa nouto.

"Kirja kertoo miten ja miksi Vancouverin suomalaiset sotaveteraanit taistelivat Suomen sodissa. Ainutlaatuinen ulkosuomalainen projekti kuvaa tragediaa ja toivoa - sodan seuraamuksia niin yksilön kuin kansakunnankin tasolla. Se on historiallinen leikkaus viimeisistä toisen maailmansodan veteraaneista ulkomailla. Kirja etsii myös vastausta kysymykseen, miksi niin monet veteraanit muuttivat pois Suomesta. Vaikuttiko sota jotenkin siihen? Vastaukset ovat olleet hyvin yllättäviä.

Kirja antaa myös tuntumaa elämästä Kanadassa. "Rintamalta Länsirannikolle -dokumentti on kulttuuriteko, sillä se kertoo muistojen elinvoimaisuudesta vuosikymmenestä toiseen. Dokumentti on muistutus siitä, että lapsuuden ja nuoruuden kotiseutu elää ikuisesti ihmisen mielessä. On hämmästyttävää huomata, kuinka suuri merkitys suomalaisuudella ja sotamuistoilla on ollut näille ihmisille. - Mika Kulju, tietokirjailija, teoksen Raatteen tie kirjoittaja."


Tuotetietoja muokattu viimeksi 5/15/2020.

Osta Kelly Leena : Suomen rintamalta Kanadan länsirannikolle : Vancouverin suomalaiset sotaveteraanit muistelevat. Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...