Kepparikirja Ohjeita ja vinkkejä keppihevosten tekemiseen - Jukarainen Kati, Juka Eevaliisa | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Kepparikirja Ohjeita ja vinkkejä keppihevosten tekemiseen

Jukarainen Kati, Juka Eevaliisa

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Hinta
25,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789523217867

Tuoteryhmä

Kustantaja

readme.fi

Kieli

suomi

Painovuosi

2019

Painos

1

Sivumäärä

212

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Kaavat mukana oikeassa mittakaavassa!

Kepparikirja kokoaa yksiin kansiin kaiken mistä keppihevostelussa on kyse. Ainutlaatuinen ja värikäs teos tarjoaa ohjeita koko kepparitallin täydeltä. Kirja on täynnä kekseliäitä ja kauniita ideoita, joiden avulla voit toteuttaa 20 erilaista keppihevosta. Miltä kuulostaisi arabikeppari tai pörröinen karvaponi? Keppihevosten maailman on hämmästyttävän monipuolinen. Kirja johdattelee katsomaan käsitöitä uusin silmin. Keppareiden lisäksi ohjeilla valmistuu tarvikkeita ratsastus- ja hoitohetkiin. Loimet, suitset ja riimut kuuluvat jokaisen kepparin vakiovarusteisiin. Kirjan neuvoilla syntyvät reppu ja pikkulaukku kisaretkille. Säilytyspussiin sujahtavat omat ja kepparin tärkeimmät pikkutavarat. Nikkaroi myös esteet hyppäämistä varten.

Onnistunut keppari syntyy hyvillä käsityötaidoilla. Havainnolliset tekstit ja kuvat kertovat kaiken mitä osata tarvitsee. Voit ommella oppien avulla Kepparikirjan hevosia tai valmistaa omia kaavoja. Kaikki 28 ohjetta ovat helposti ymmärrettäviä. Kirjan helpoimmat kepparit on suunniteltu aloittelijoille. Kokeneille ompelijoille on tarjolla useita vaativia malleja.

Kepparikirja on hurmaava käsityökirja, joka innostaa ompeluun ja keppihevosharrastuksen pariin. Kirjan ohjeet ja kaavat ovat Hirnuvillan Kati Jukaraisen ja Eevaliisa Jukan käsialaa.

Koko: 26cm korkea x 21cm leveä.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/10/2021.

Osta Jukarainen Kati, Juka Eevaliisa : Kepparikirja Ohjeita ja vinkkejä keppihevosten tekemiseen Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...