Uuden vuosituhannen sairaala - HUS 20 vuotta - Joutsivuo Timo | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Uuden vuosituhannen sairaala - HUS 20 vuotta

Joutsivuo Timo

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Hinta
16,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789522348128

Tuoteryhmä

Kustantaja

Siltala

Kieli

suomi

Painovuosi

2021

Painos

1.

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

504

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Uuden vuosituhannen sairaala - HUS 20 vuotta pureutuu suomalaisen erikoissairaanhoidon ytimeen. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) huolehtii 1,7 miljoonan uusmaalaisen erikoissairaanhoidosta, kolmen muun sairaanhoitopiirin erityistason erikoissairaanhoidosta ja valtakunnallisesti vaativimmista erikoissairaanhoidon toimenpiteistä kuten elinsiirroista. Suomen suurin sairaanhoitopiiri on myös valtakunnan toiseksi suurin työnantaja miljardiluokan budjetillaan. Sairaanhoitopiirin asukkaista noin joka kolmas on vuosittain käyttänyt HUSin palveluita. Teoksessa kuvataan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin perustamista ja sen toimintaa kahden ensimmäisen vuosikymmenen ajalta (2000-2019). Teos koostuu kahdesta osasta. Ensimmäinen osa kuvaa suuren organisaation historian perustapahtumia. Toisessa osassa lääketieteen ja hoitamisen eri alojen asiantuntijat kirjoittavat oman erikoisalansa hoidon muutoksista ja tutkimuksesta HUSissa. Kirjassa rakentuu moninainen kuva HUSin työstä potilaiden hyväksi yhteiskunnan, talouden ja terveydenhuollon muutosten ristipaineissa, mutta myös siitä, miten suomalaisessa yhteiskunnassa jatkuvasti haetaan uusia malleja keskeisten palvelujen tuottamiseksi yhä tehokkaammin ja taloudellisemmin.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/22/2022.

Osta Joutsivuo Timo : Uuden vuosituhannen sairaala - HUS 20 vuotta Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...