Tuotekuva

Aimo Lahden asekeksinnöt

Hyytinen Timo

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
32,00
Tuotetiedot

ISBN

9789525687217

Tuoteryhmä

Metsästys, kalastus

Kustantaja

Arma Fennica

Kieli

suomi

Painovuosi

2013

Painos

1

Sivumäärä

160

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Asesuunnittelija Aimo Johannes Lahti s. 1896 k. 1970, oli itseoppinut suomalainen asesuunnittelija, joka nousi maailmanmaineeseen uusien merkittävien asekeksintöjen luojana ja keksijänerona. Hän kehitti täysin uudenlaisia aserakenteita, jota ei ole muissa aseissa. Maailmalla Aimo Lahden tunnetuimmat keksinnöt ovat Suomi-konepistooli, Lahti-pistooli ja Lahti-Saloranta pikakivääri sekä panssaritorjuntakivääri "Norsupyssy". Lahti teki kuitenkin lyhyeksi jääneen asesuunnittelijauransa aikana näiden lisäksi yli 40 aseisiin liittyvää keksintöä ja parannusta, joista suurin osa on jäänyt vähälle huomiolle ja unholaan. Eräänä syynä on ehkä se, että Aimo Lahden asesuunnittelijan ura katkaistiin pakolla heti sotien jälkeen.

Tämän kirjan tarkoitus on tuoda esille ja tallentaa kaikki Aimo Lahden asekeksinnöt ja selvittää niiden taustoja, kauppaa ja merkitystä Suomelle ja Suomen puolustusvoimille viime sotien aikana. Jälkeenpäin on todettu että jos aikanaan olisi ymmärretty Aimo Lahden muutaman tärkeän asekeksinnön merkitys ja otettu ne ajoissa tuotantoon, olisi sillä voinut olla ratkaiseva merkitys viime sotien vaiheisiin.

Koko: 28cm korkea x 22,5cm leveä.


Tuote lisätty myyntiin 6/24/2021. Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/10/2021.

Osta Hyytinen Timo : Aimo Lahden asekeksinnöt Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...