Ideoita puhtaasta fenomenologiasta ja fenomenologisesta filosofiasta - Husserl Edmund | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Ideoita puhtaasta fenomenologiasta ja fenomenologisesta filosofiasta

Husserl Edmund

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

4 kpl

Hinta
22,00
Tuotetiedot

ISBN

9789524954167

Tuoteryhmä

Kustantaja

Gaudeamus

Kieli

suomi

Painovuosi

2017

Painos

1. p

Sivumäärä

367

Sidonta

Sidottu, kansipaperi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Edmund Husserl (1859–1938) tunnetaan 1900-luvun tärkeimpiin ajattelusuuntauksiin kuuluvan fenomenologian perustajana. Vuonna 1913 saksaksi ilmestynyt Ideoita puhtaasta fenomenologiasta ja fenomenologisesta filosofiasta on yksi hänen pääteoksistaan ja viime vuosisadan tärkeimpiä filosofisia klassikoita.Teoksessa Husserl laajentaa aikaisemmin kehittämäänsä fenomenologian tutkimusalaa logiikasta ja tietoteoriasta tietoisuuden olemuksellisten rakenteiden selvittelyyn. Fenomenologinen filosofia pyrkii lähestymään tietoisuuden ilmiöitä vapaana arkiajattelun, filosofian ja erityistieteiden ennakko-oletuksista. Tavoitteena on saavuttaa puhdas ja välitön kokemus, jonka sisällön muodostaa ainoastaan tämä kokemus. Teoksen ytimessä on fenomenologian metodin, fenomenologisen reduktion, esittely. Fenomenologiasta ovat ammentaneet lukuisat filosofian suurnimet Martin Heideggerista Jacques Derridaan. Husserlin näkemykset tietoisuuden luonteesta ovat mielenfilosofiassa edelleen ajankohtaisia.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/15/2021.

Osta Husserl Edmund : Ideoita puhtaasta fenomenologiasta ja fenomenologisesta filosofiasta Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...