Saamenmaan ääniä - Saamelaisen naisen tie kirjailijaksi - Hirvonen Vuokko | Vantaan Antikvariaatti Oy | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Saamenmaan ääniä - Saamelaisen naisen tie kirjailijaksi

Hirvonen Vuokko

Kauppias

Vantaan Antikvariaatti Oy

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
12,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Kustantaja

SKS

Kieli

suomi

Painovuosi

1999

Painos

1

Sidonta

Nidottu, pehmeäkantinen

Sivumäärä

296


Tuotteen lisätiedot


Tutkimus käsittelee kronologisessa järjestyksessä neljän sukupolven kirjailijoiden, esiäitien, isoäitien, äitien ja tyttärien tuotantoa. Tutkimuksen metodeina ovat jälkikolonialistinen ja feministinen kritiikki, joiden avulla on ollut mahdollisuus tarkastella naisten kirjoittamista niin yhteiskunnallisesta, kulttuurisesta kuin sukupuolinäkökulmastakin.

Kirjoittamisen kautta saamelaiset naiset ovat saaneet kuuluville oman äänensä, joka poikkeaa niin valtaväestön kuin saamelaisten miestenkin äänestä. Samalla naiset ovat saaneet kuuluville erilaiset äänensä, jotka kumpuavat monenlaisista sosiaalisista taustoista, paikoista ja historiasta. Jokainen niistä kertoo oman tarinansa saamelaisena naisena.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 12/17/2020.

Osta Hirvonen Vuokko : Saamenmaan ääniä - Saamelaisen naisen tie kirjailijaksi Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...