antikvaari_logo

Aristoteleen runousoppi - Opas aloittelijoille ja edistyneille

Heinonen Timo, Kivimäki Arto, Korhonen Kalle, Korhonen Tua, Reitala Heta, Aristoteles

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

9 kpl

Hinta
19,00
Tuotetiedot

ISBN

9789518512953

Tuoteryhmä

Antiikin Kreikka ja Rooma

Kustantaja

Teos

Kieli

suomi

Painovuosi

2012-2015

Painos

1.-2. p

Sivumäärä

434

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Aristoteleen Runousopin tulkinnat ovat viimeisten viidensadan vuoden ajan jättäneet lähtemättömät jälkensä länsimaiseen taiteeseen, varsinkin kaunokirjallisuuteen, teatteriin ja oopperaan, mutta myös vaikkapa nykyaikaiseen Hollywood-elokuvaan ja tv-sarjoihin. Teos on ollut niin arvostettu, että ilman sitä taiteemme olisi tyystin toisenlaista.Runousoppi on lyhyt teksti, jonka voi lukea yhdeltä istumalta. Mutta sitä on monestakin syystä vaikea ymmärtää. Siitä on kirjoitettu niin paljon kirjoja, ettei kenelläkään ole aikaa lukea niitä kaikkia. Runousoppi jos mikä tarvitsee tuekseen selitysteoksen.Tämän kirjan tarkoitus on selvittää, mitä Runousopissa sanotaan, mitä sanottu tarkoittaa, miten se on ymmärretty ja miten se ylipäätään voidaan ymmärtää. Lisäksi kirja sisältää aivan uuden, selkeän suomennoksen alkutekstistä. Suomennoksen ovat laatineet Kalle Korhonen ja Tua Korhonen.Kirjan tekijät ovat Aristoteleen ajattelun ja antiikin, draaman ja poetiikan asiantuntijoita.

Tuote lisätty myyntiin 9/7/2021. Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/7/2021.

Osta Heinonen Timo, Kivimäki Arto, Korhonen Kalle, Korhonen Tua, Reitala Heta, Aristoteles : Aristoteleen runousoppi - Opas aloittelijoille ja edistyneille Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...