Pohjoisen taivaan alla - Hautala Hannu, Kettunen Lauri, Törmänen Petri, Turunen Markku | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Pohjoisen taivaan alla

Hautala Hannu, Kettunen Lauri, Törmänen Petri, Turunen Markku

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Käytetty - erinomainen (K4)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
35,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789525870947

Tuoteryhmä

Kustantaja

Maahenki

Kieli

suomi

Painovuosi

2013

Painos

1.

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Sivumäärä

237

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Kuusamon seutu, Koillismaa, on luonnonolosuhteiltaan ainutlaatuinen alue, mutta tämä ainutlaatuisuus avautuu luonnon havainnoitsijalle vasta aikaa myöten hitaasti. Ensi näkemältä Kuusamon seutu on metsien, vaarojen, järvien, jokien ja soiden muodostama laaja erämaa-alue, jossa eläinten ja lintujen esiintymistiheydet ovat erityisesti Afrikkaan verrattuna melko pieniä. Mutta ensikosketuksen jälkeen Kuusamon luonto avaa kärsivälliselle tarkkailijalleen kokonaan toisenlaiset kasvot: Koillismaan luonto elää ja hengittää neljän vuodenajan tahdissa. Valon täyttämät kevät ja kesä ovat kiihkeän elämän aikaa, kun taas hämärtyvä syksy ja talvi kaamoksineen ovat hiljaista levon aikaa, jota matalalla horisontin yläpuolella kiertävä aurinko värjäa lukemattomin valon ja varjon yhdistelmiin.

Tuote lisätty myyntiin 1/21/2022. Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/21/2022.

Osta Hautala Hannu, Kettunen Lauri, Törmänen Petri, Turunen Markku : Pohjoisen taivaan alla Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...