Hail! Hail! Rock'n'Roll - Äärimmäinen opas musiikkiin, myytteihin ja mielettömyyteen - Harris John | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Hail! Hail! Rock'n'Roll - Äärimmäinen opas musiikkiin, myytteihin ja mielettömyyteen

Harris John

Kauppias

Kirja-Kissa Oy

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
8,00
Tuotetiedot

ISBN

9789517966672

Tuoteryhmä

Kustantaja

Atena

Kieli

suomi

Painovuosi

2010

Painos

1

Sivumäärä

189

Sidonta

Sidottu kuvakansi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Postitus 4 euroa. Hail! Hail! Rock'n'Roll on pistämätön opaskirja siihen, mitä Spinal Tap kutsui "rockin majesteettisuudeksi, rollin mysteeriksi". Kirja on paitsi ihastuttavan epäkunnioittava myös äärimmäisen kattava: mukana ovat niin Ruisrockissa kautta aikain esiintyneet bändit, musiikin oudot alalajit, Eläkeläisten ja Noel Gallagherin koottuja viisauksia, Bob Dylanin aatoksia kristin-uskosta, Keith Richardsin rahtusen hajanaisia pohdintoja huumeista sekä tietysti Lemmyn kiteytyksiä aivan kaikesta. Hail! Hail! Rock'n'Roll esittelee myös keskeiset soittokamat, raiderit, oudot yhteisprojektit (Lou Reed ja Kiss!) sekä sukeltaa syvälle rockviiksien traagiseen historiaan. Kirjan kirjoittaja John Harris on entinen NME:n ja Q:n toimittaja, joka on kirjoittanut myös Mojoon ja Rolling Stoneen. Hail! Hail! Rock'n'Roll -kirja on menestynyt paljon paremmin kuin esimerkiksi Kissin Paul Stanley Helsingissä 1998: "Onko teillä hauskaa? [aplodeja] Mahtavaa! Kun lähdemme kauniista kaupungistanne... me mennään Tukholmaan [buuauksia]. Tänään pidetään hauskaa täällä... mutta huomenna me mennään Tukholmaan [buuauksia]... Tukholmaan [buuauksia]... Tukholmaan[buuauksia]...”

Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/1/2021.

Osta Harris John : Hail! Hail! Rock'n'Roll - Äärimmäinen opas musiikkiin, myytteihin ja mielettömyyteen Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...