antikvaari_logo

Kasvissyöjäksi - miksi ja miten

Gould Merkka Voutilainen Eeva

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

7 kpl

Hinta
22,00
Tuotetiedot

ISBN

9789518844504

Tuoteryhmä

Antiikin Kreikka ja Rooma

Kustantaja

Art House

Kieli

suomi

Painovuosi

2009

Painos

P1

Sivumäärä

287

Sidonta

Nidottu, pehmeäkantinen

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Miksi valita kasvissyönti? Miten koostaa täysipainoinen kasvisruokavalio?

Kasvissyönnin suosio kasvaa Suomessa ja maailmalla koko ajan. Sen terveydellisistä vaikutuksista on saatu tieteellistä näyttöä, ja sen tiedetään kuormittavan ympäristöä vähemmän kuin lihansyönti. Kasvissyöjäksi – miksi ja miten on ensimmäinen suomenkielinen tietoteos, jossa käsitellään monipuolisesti sekä kasvissyönnin valitsemista että kasvisruokavaliota.

Kirjan ensimmäisessä osassa tarkastellaan kasvissyöntivalinnan syitä ja seurauksia. Esiin tulevat muun muassa ruoan ympäristövaikutukset ja kasvissyönnin eettiset perustelut. Kasvissyöjän arkea käsitellään suomalaisten kasvissyöjien kertomusten kautta. Toinen osa opastaa täysipainoisen kasvisruokavalion koostamisessa. Siinä selostetaan ja havainnollistetaan esimerkkien avulla, miten välttämättömien ravintoaineiden saanti tulee turvattua. Lisäksi kerrotaan kasvissyönnin terveysvaikutuksista ja kasvisruokavaliosta eri elämänvaiheissa, kuten raskauden aikana.

Kirja on suunnattu erityisesti kasvissyönnistä kiinnostuneille. Myös ruokatottumustensa vaikutuksia ympäristöön, muihin ihmisiin ja eläimiin pohtivat löytävät kirjasta vastauksia kysymyksiinsä. Kirjasta on hyötyä myös kasvissyöntiä harkitsevien tai aloittelevien nuorten vanhemmille sekä nuorten tai kasvissyöjäperheiden kanssa työskenteleville ammatti-ihmisille.

VTM Merkka Gould on tutkinut suomalaista kasvissyöntikulttuuria ja syitä kasvisruokavalion valitsemisen taustalla. ETL Eeva Voutilainen on ravinnon terveysvaikutuksiin perehtynyt ravitsemusasiantuntija, joka työskentelee Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen opettajana.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 6/2/2020.

Osta Gould Merkka Voutilainen Eeva : Kasvissyöjäksi - miksi ja miten Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...