antikvaari_logo
Tuotekuva

Emmentalia suomalaisittain (tekijän omiste) : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet

Erhola, Aimo

Kauppias

Finlandia Kirja

Kunto

K4-
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
20,00
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Maa- ja metsätalous

Kustantaja

Hankkija Meijeri-Hankkija

Kieli

suomi

Painovuosi

1982

Painos

1. painos

Sivumäärä

134

Sidonta

Sidottu kansipaperein (kovakantinen)

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Kansipaperin kunto: pientä kulumaa / tekijän signeeraama omiste, selkämyksessä hieman vinoutta

Tuotteen mitat: korkeus: 267 mm, leveys: 216 mm, paksuus: 16 mm, paino: 732 g

Hintaan lisätään lähetyskulu luokan C mukaan (ks. lähetyskulu Toimitusehdot-välilehdeltä)


Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/22/2020.

Osta Erhola, Aimo : Emmentalia suomalaisittain (tekijän omiste) : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...