antikvaari_logo
Tuotekuva

Emmentalia suomalaisittain : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet

Erhola, Aimo

Kauppias

Finlandia Kirja

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
11,00
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Maa- ja metsätalous

Kustantaja

Hankkija Meijeri-Hankkija

Kieli

suomi

Painovuosi

1982

Painos

1. painos

Sivumäärä

134

Sidonta

Sidottu kansipaperein (kovakantinen)

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Kansipaperin kunto: pientä kulumaa

Tuotteen mitat: korkeus: 268 mm, leveys: 215 mm, paksuus: 18 mm, paino: 727 g

Hintaan lisätään lähetyskulu luokan C mukaan (ks. lähetyskulu Toimitusehdot-välilehdeltä)


Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/24/2020.

Osta Erhola, Aimo : Emmentalia suomalaisittain : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...