Rock Jytinää Pohjolassa - Eerola Antti | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Rock Jytinää Pohjolassa

Eerola Antti

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

5 kpl

Hinta
12,00
Tuotetiedot

ISBN

9789523212879

Tuoteryhmä

Kustantaja

Readme

Kieli

suomi

Painovuosi

2016

Painos

1

Sivumäärä

323

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Alussa Suomessa otettiin mallia Bill Haleylta ja varsinkin Elvis Presleyltä. Sen jälkeen suomalaisten innoittajia olivat rautalankabändit kuten The Shadows ja The Ventures. Niiden perään tulivat The Beatles ja muut 1960-luvun brittibändit.

Maailmalta suomalaiset imaisivat sittemmin nopeasti myös progressiivisen rockin, punkrockin, hip hopin ja raskasmetallin lukemattomine alalajeineen. Ja onpa Suomessa 2010-luvulla menestytty jopa reggaella.

Kotimaisuusaste lisääntyi 1970-luvulla suomalaisen rocklyriikan syntymisen myötä. Toinen vallankumous tapahtui vuosituhannen vaihteessa, kun suomalainen rock alkoi kelvata jo vientiartikkeliksikin. Samoihin aikoihin alkoi naisartistien panos kotimaisen rockin kärjessä kasvaa kovaa vauhtia. Se oli kolmas vallankumous.

Tämä kirja alkaa Jussi Raittisesta ja päättyy siihen, kun kotimainen artisti myy vuonna 2014 Olympiastadionin kahteen kertaan täyteen. Sellaisesta ei Jussi Raittinen voinut vuoden 1960 kieppeillä edes nähdä unta.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 10/11/2021.

Osta Eerola Antti : Rock Jytinää Pohjolassa Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...