Norjalaisneuleiden uudet kuviot - Carlos & Arne | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Norjalaisneuleiden uudet kuviot

Carlos & Arne

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Hinta
18,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789522402622

Tuoteryhmä

Kustantaja

Nemo

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

1

Sivumäärä

140

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Norjalais-ruotsalaisen muotisuunnittelijapariskunnan Arnen ja Carloksen uusi kirja on saanut innoituksensa Setesdalista, Arnen isoäidin synnyinseudulta.

Kuvankauniilla etelänorjalaisella paikkakunnalla on yhä poikkeuksellisen rikas ja elävä kulttuuriperinne. Setesdalilaiset käyttivät värikkäitä kansallispukujaan arkiasuina vielä 1960-luvulle asti. Perinteitä kunnioittaen Arne ja Carlos ovat suunnitelleet yli kolmekymmentä neuletyötä, joissa he yhdistelevät omalla ainutlaatuisella tavallaan uutta ja vanhaa.

Pohjoismaiset kuvioneuleet tulevat aina säännöllisesti takaisin katumuotiin ja näkyvät esimerkiksi Dolce & Gabbanan ja Rag & Bonen mallistoissa.

Arnen ja Carloksen omassa kotimiljöössä kuvatun kirjan aurinkoiset lumimaisemat ja kekseliäät sisustusideat kannustavat tarttumaan lankaan ja puikkoihin.

Aloittelijan käsissä syntyy pehmoinen tyynynpäällinen, jonka kuvio tulee perinteisistä norjalaisista asusteista. Puikkokonkari neuloo aidon norjalaisen villapaidan kaikkine graafisine yksityiskohtineen tai taiteilee lämpimän kohokuvioneulotun torkkupeiton.

Kirjassa on pieniä ja isoja neuletöitä lapasista mattoihin. Jokainen työ opastetaan vaihe vaiheelta havainnollisten ruutupiirrosten tuella, ja vaatteita on helppo muokata eri kokoisiksi.

Arne ja Carlos muistetaan ennen kaikkea kirjoneulotuista joulupalloistaan, jotka saavuttivat suuren suosion heti Joulupallot-kirjan ilmestyttyä 2011.

Kirjasta otettiin lyhyen ajan kuluessa neljä painosta. Sen jälkeen miehiltä on ilmestynyt jo kolme muuta kirjaa. Miehet ovat käyneet Suomessa monta kertaa ja esiintyvät syksyllä jälleen toivottuina päätähtinä Novitan, Burdan ja Marttojen järjestämällä käsityöristeilyllä, jonka 600 paikkaa myytiin viime vuonna heti loppuun. Tämän vuoden risteilyosallistujia varten laivasta varattiin 1000 paikkaa.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/15/2021.

Osta Carlos & Arne : Norjalaisneuleiden uudet kuviot Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...