Bhaktin filosofia ja käytäntö - Sandilya- ja Narada-bhakti-sutra - Broo Måns | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Bhaktin filosofia ja käytäntö - Sandilya- ja Narada-bhakti-sutra

Broo Måns

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

3 kpl

Hinta
24,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789523451261

Tuoteryhmä

Kustantaja

Gaudeamus

Kieli

suomi

Painovuosi

2021

Painos

1.

Sivumäärä

286

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Yleisesti bhakti ymmärretään omistautuvana jumalrakkautena, johon kuuluu usein laulua, rukoilemista ja palvontaa. Mantrojen, kirtanan ja muiden harjoitustensa kautta se kiehtoo monia joogeja ja henkisyydestä kiinnostuneita myös Suomessa. Bhaktin filosofia ja käytäntö sisältää kaksi bhaktia esittelevää ja nykyhindulaisuudelle keskeistä sanskritinkielistä tekstiä suomennoksineen ja kommentteineen sekä taustoittavan johdantoluvun. Näistä vanhempi, Sandilya-bhakti-sutra, on 1600-luvulta ja käsittelee bhaktia Intian perinteisen filosofian käsitteillä. Tätä nuorempi Narada-bhakti-sutra on puolestaan tyyliltään helppolukuisempi. Se lähestyy bhaktia tunnetta ylipursuavan ekstaattisen harjoituksen kautta, ja siinä korostuvat käytännönläheisyys ja avarakatseisuus. Molemmat tekstit pyrkivät keskustelemaan bhaktista ilman sidoksia aiempiin uskonnollisiin liikkeisiin.
Teos on valaisevaa luettavaa jooganharrastajille sekä henkisyydestä ja hindulaisuudesta yleisesti kiinnostuneille. Se auttaa tutustumaan tarkemmin bhaktin käytäntöön mutta myös sen takana olevaan filosofiaan.

Tuote lisätty myyntiin 9/15/2021. Tuotetietoja muokattu viimeksi 10/6/2021.

Osta Broo Måns : Bhaktin filosofia ja käytäntö - Sandilya- ja Narada-bhakti-sutra Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...