Aikain muistot - Lapin kuvauksia neljältä vuosisadalta - Annanpalo Heikki | Kirja-Kissa Oy | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Aikain muistot - Lapin kuvauksia neljältä vuosisadalta

Annanpalo Heikki

Kauppias

Kirja-Kissa Oy

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
14,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9513732401

Tuoteryhmä

Kustantaja

Edita

Kieli

suomi

Painovuosi

2000

Painos

1

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

232

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Postitus 4 euroa. Kaiken maailman matkakirjailijat ovat kulkeneet ja kuvanneet Lappia vuosisatojen ajan. He ovat luoneet myytin Ultima Thulesta, Uloimmasta Pohjolasta, joka monin tavoin heijastuu tämänkin päivän matkailuun. Heikki Annanpalo on koonnut ja kääntänyt edustavan valikoiman Lapin kuvauksia 1600-luvulta nykypäivään. Suuri osa teksteistä on suomeksi julkaisemattomia. Mukana on lähes 50 kuvausta eri puolilta Lappia ja eri aikakausilta. Niistä rakentuu tarkka kuva menneestä Lapista, ihmisistä, kulkureiteistä ja elämisestä ankaran ja askeettisen luonnon ehdoilla. Tämän lisäksi kirja kokonaisuudessaan on lukuelämys ja mieluisa lahja jokaiselle Lapin kulkijalle ja pohjoisen asukkaalle. Kirjan kuvituksena on vanhoja valokuvia, piirroksia ja karttoja.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 5/9/2022.

Osta Annanpalo Heikki : Aikain muistot - Lapin kuvauksia neljältä vuosisadalta Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...