antikvaari_logo
Tuotekuva

Minun tietokoneeni - Tietotekniikka koululaisile

Andersin Jaana - Hämäläinen Tuomas - Sannikka Ulla

Kauppias

Kirja-Kissa Oy

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
12,00
Tuotetiedot

ISBN

9789521410741

Tuoteryhmä

Tietotekniikka

Kustantaja

Talentum

Kieli

suomi

Painovuosi

2008

Painos

1

Sivumäärä

202

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Postitus 4 euroa. Kauan kaivattu nuorimmille peruskoululaisille suunnattu tietokoneopas, jota voivat käyttää myös heidän opettajansa ja vanhempansa! Suurin osa koululaisista käyttää tietokonetta, mutta osaamisen taso vaihtelee erittäin paljon. Entinen microsoftilainen, Ylen tj. Mikael Jungner: "Kun lapsilta ottaa chatit ja surffailun pois, jäljelle ei jää paljon osaamista." Minun tietokoneeni -kirja on tarkoitettu peruskoulun alkutaipaleella oleville selkeäksi ja käytännönläheiseksi opastukseksi hyödylliseen, hauskaan ja turvalliseen tietokoneiden käyttöön ja digitaalisessa, verkottuneessa maailmassa pärjäämiseen. Teknisen osaamisen lisäksi kirja painottaa monipuolista kehittymistä tietokoneen käyttäjänä ja tietokoneen avulla saadun tai tuotetun tiedon hyödyntäjänä.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 2/28/2021.

Osta Andersin Jaana - Hämäläinen Tuomas - Sannikka Ulla : Minun tietokoneeni - Tietotekniikka koululaisile Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...