antikvaari_logo
Tuotekuva

Tehdään elokuva! - Opi käsikirjoittamaan, ohjaamaan, kuvaamaan ja leikkaamaan elokuvia

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

K3
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
25,00
Tuotetiedot

ISBN

9789522400949

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Nemo

Kieli

suomi

Painovuosi

2011

Painos

1.

Sivumäärä

Sidonta

Kotelo + paperit

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Kaikki taitaa olla tallella paitsi muutama kartonkinen rekvisiitta puuttuu ja kuvakäsikirjoitusvihkoa on muutamasta kohtaa täytetty. Koteloa on teippailtu.


Valot, kamera, olkaa hyvä. Tehdään elokuva! houkuttelee lapset ja nuoret elokuvantekoon. Oikeana klaffina toimivan laatikon sisältä löytyy kaikki oman unohtumattoman elokuvan luomiseen, oheen tarvitaan vain luovaa mieltä ja videokamera, joka monelta löytyy kännykästäkin. Tehdään elokuva! on tulevaisuuden kaurismäkien ja spielbergien toivelahja. Klaffilaatikkoon voi kirjoittaa elokuvan tiedot liidulla. Ohjaajan käsikirjassa elokuva-alan ammattilaiset kertovat parhaat vinkkinsä elokuvantekoon. Käsikirjassa käydään läpi suunnittelun, kuvakäsikirjoituksen, lavastuksen, äänisuunnittelun ja leikkaamisen perusteet havainnollisesti ja hauskasti. Myös animaation tekemiseen perehdytään. Laatikon mukana tulee myös CD-levy, jolla on 99 upeaa äänitehostetta, kuvakäsikirjoitusvihko sekä runsaasti kartonkisia asusteita ja monenlaista rekvisiittaa. Omien animaatiokokeilujen tueksi laatikosta löytyy myös pahvirobotti. Tehdään elokuva! -paketin avulla jokainen voi tehdä oman menestyselokuvan, oli tyylilajina sitten komedia, scifi, jännitys tai romantiikka!


Tuote lisätty myyntiin 9/21/2021. Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/21/2021.

Osta Tehdään elokuva! - Opi käsikirjoittamaan, ohjaamaan, kuvaamaan ja leikkaamaan elokuvia Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...