Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Haku

Hakuehdot

Kuntoluokitus

Päivärajaus

Ei aikarajausta

Kuntoluokitus

K5uusi
K5–uudenveroinen
K4erinomainen
K3hyvä
K2tyydyttävä
K1kehno

Katso hakuohjeet

Hakuehdot

Kuntoluokitus

Päivärajaus

Ei aikarajausta

Kuntoluokitus

K5uusi
K5–uudenveroinen
K4erinomainen
K3hyvä
K2tyydyttävä
K1kehno

Katso hakuohjeet

Tuotteiden haku

Hakukoneen avulla voit hakea tiettyjä kirjoja tai teoksia antamalla tarkat hakuehdot. Voit etsiä kirjoja ja muita tuotteita monilla eri hakukriteereillä, kuten tekijän, nimekkeen, ISBN:n, tuoteryhmän, myyjän, kustantajan tai teoksen kielen mukaan. Valikoiman selailu onnistuu hakemalla esimerkiksi tietyn tuoteryhmän kirjoja tai valitsemalla kauppias, jolloin pääset selaamaan kyseisen kauppiaan tai antikvariaatin kirjavalikoimaa.

Paina lopuksi ”Hae”, kun olet valinnut haluamasi hakuehdot. Voit tarkentaa hakua lisäämällä hakukriteerejä tekemäsi haun jälkeen, jos et ole tyytyväinen hakutuloksiin.

Hakutulosten lajittelu käy helposti nimen, tekijän, hinnan tai kirjan myyntiin lisäämisajankohdan mukaan. Hakukoneemme näyttää oletuksena 30 hakutulosta kerrallaan yhdellä sivulla. Mikäli haluat enemmän hakutuloksia yhdelle sivulle, voit valita sivun yläreunasta ”Tuloksia sivulla” joko 30, 60 tai 100.

Hakutulosten yhteydestä voit löytää kuvakkeita esimerkiksi kauppiaan maksu- ja toimitustapoihin liittyen.

Merkkien selitykset

Voit maksaa kauppiaan ostokset verkkomaksuna tilauksen yhteydessä. Muussa tapauksessa saat maksuohjeet tilaamisen jälkeen.

Kauppiaalla kiinteät postikulut kotimaan lähetyksiin - tilaa samoilla postikuluilla enemmän!

Tilauksen voi myös noutaa kauppiaalta liikkeestä tai noutovarastosta. Lisäksi kaikki Antikvaarin kauppiaat toimittavat tilaukset kotimaahan.

Toimitus myös muualle kuin Suomeen mahdollista - Delivery to a country other than Finland possible.

Voit asettaa tuotteen suosikiksi ja löydät sen myöhemmin asiakassivuilta. Toiminto on saatavilla vain rekisteröityneille ja kirjautuneille käyttäjille.

Huom.
Kirjoja syöttäessä saattaa myyjille tulla joskus näppäilyvirheitä. Mikäli et löydä hakemaasi kirjaa, kannattaa haku vielä varmistaa hakemalla jollakin muulla teokseen sopivalla hakuehdolla.

Hakukenttiin voi joskus jäädä edellisiä hakuehtoja, jotka voivat vaikuttaa uuden haun hakutuloksiin. Painamalla ”Tyhjennä” saat tyhjennettyä hakukoneesta kaikki hakuehdot.