Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jalkaväkirykmentti 48

taistelut ja tapahtumia 1941-1944 : joukko-osastohistoria

Kimmo Sorko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jalkaväkirykmentti 48 : taistelut ja tapahtumia 19...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jalkaväkirykmentti 48" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kartanon ajuri

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529251939

9789529251933

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Teos dokumentoi Jalkaväkirykmentti 48:n vaiheita jatkosodassa. Kirja kuvaa velvollisuudentuntoisia, tavallisia nuorukaisia, jotka tekevät parhaansa mahdottomassa tilanteessa, josta ei enää ole muuta ulospääsyä kuin vastaan paneminen. Kauko Sorjosen säätiön, Keski-Suomen kiltapiirin, kaatuneiden muistosäätiön, Muuramen, Toivakan, Uuraisten, Multian ja Jyväskylän maalaiskunnan tuella ja tekijöiden talkootyöllä on syntynyt laaja teos. JR 48 menetti sotatiellään lähes 1 000 miestä kaatuneina, ja 2 000 miestä haavoittui. Rykmentti muodostettiin Keski-Suomessa, mutta sitä täydennettiin myöhemmin Hämeestä. Laajennettuun historiateokseen on saatu mukaan monien hämäläisten veteraanien kertomuksia. JR 48 oli tavallinen suomalainen toisen maailmansodan aikainen joukko-osasto, ja sen reserviläissotilaissa oli kaikkien yhteiskuntapiirien edustajia, eniten pienviljelijöitä ja työläisiä.

Aiheet

Jalkaväkirykmentti 48.

historiikit

joukko-osastot

jalkaväki

historia

taistelut

jatkosota

matrikkelit

kaatuneet

muistelmat

sotaveteraanit

sotahistoria

Suomi

1941-1944

haavoittuneet