Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viisikko aarresaarella

Enid Blyton

Kirjasarja: Blyton, Enid., osa 1

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viisikko aarresaarella

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viisikko aarresaarella" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513164071

9789513164072

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sisarukset Leo, Dick ja Anne ovat harmissaan, kun he joutuvat ankaran Peter-sedän luo vanhempiensa matkan ajaksi. Mutta kesälomasta Kirrin Bayssa tuleekin kaikkien aikojen jännittävin! Pauli-serkku osoittautuu huimapäiseksi tytöksi, jolla on ikioma salaperäinen saari. Hän soutaa serkkunsa tutustumaan Kirrin-saareen, joka vilisee kaniineja. Paulin Tim-koira ei vain millään tahdo käsittää, ettei niitä saa ajaa takaa. Kesken retken puhkeaa rajumyrsky ja aallot nostavat rantaan vanhan laivanhylyn. Serkukset lähtevät tietenkin tutkimaan sitä - ja niin Viisikon ensimmäinen yhteinen seikkailu voi alkaa!

Aiheet

nuortenkirjallisuus

lastenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

sarjakertomukset

kesäloma

Kirrin-saari

hylyt

laivat

serkut