Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Minecraft®

rakenna uskomattomia maailmoja

Kirsten Kearney

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Minecraft® : rakenna uskomattomia maailmoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Minecraft®" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523210793

9789523210790

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Upea lahjakirja kaikille nuorille ja hieman vanhemmillekin Minecraftin ystäville - Minecraft on ilmiö! Yksinkertainen kuutionsijoittelupeli Minecraft on nykyään maailmanlaajuinen ilmiö. Se kiehtoo ihmisten mielikuvituksia eri puolilla maailmaa. Pelin viehätyksen takana ovat ne loputtomat mahdollisuudet, joita se tarjoaa pelaajilleen. Tämä kirja näyttää, miten valtaviin korkeuksiin pelaajien luova vapaus voi yltää! Mukana on mestarirakentajien luomia upeita kaupunkimaisemia sekä asteittain eteneviä ohjeita. Upeita kaupunkinäkymiä laajalle levittäytyneistä metropoleista toisten maailmojen maisemiin Mukana vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita esimerkiksi ajoneuvojen, kadulle sijoiteltavien esineiden sekä vaikkapa liukumäkien rakentamiseen!

Aiheet

Minecraft (peli)

tietokonepelit

videopelit

pelaaminen