Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Niiskuneidin mietekirja

Tove Jansson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Niiskuneidin mietekirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Niiskuneidin mietekirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510376531

9789510376539

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Eikö ruveta leikkimään? kysyi Niiskuneiti. Leikitäänkö sellaista, että minä olisin mukamas ihanan kaunis ja sinä ryöstäisit minut? (Vaarallinen juhannus) Niiskuneidillä on kaunis otsatukka ja kultainen nilkkarengas. Hän on hiukan turhamainen ja toisinaan hyvin romanttinen. Joskus hän tarvitsee Muumipeikkoa suojelemaan häntä vaaroilta tai pitämään käpälästä, kun pelottaa. Mutta paitsi supernaisellinen, Niiskuneiti on tarpeen tullen myös reipas ja neuvokas - pelastaa Muumipeikon suuren mustekalan kidasta ja puhuu heidät ulos hemulipoliisin putkasta. Täydellinen toveri seikkailuja rakastavalle, pohjimmiltaan herkälle Muumipeikolle! Omat mietekirjansa ovat tähän mennessä saaneet Muumimamma, Muumipappa, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen, Muumipeikko ja Nipsu. Kaikissa on Tove Janssonin alkuperäinen kuvitus.

Aiheet

aforismit

sitaatit

muumit