Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Politiikan muutos

Tuomas Forsberg

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Politiikan muutos

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Politiikan muutos" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Vastapaino

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9517684282

9789517684286

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pääsykoekirja 2016. Onko edustuksellinen demokratia kriisissä, kun kansalaisten uudet vaikutuskanavat internet, kansalaisjärjestöt ja boikotit haastavat vaalien ja puolueiden varaan rakentuvan järjestelmän? Globalisaatio ja Euroopan integraatio rajoittavat yhä enemmän Suomen ja muiden valtioiden liikkumatilaa. Politiikkaa ylipäätään leimaa kasvava keskinäisriippuvuus, jossa kunnallinen, kansallinen, eurooppalainen ja globaali päätöksenteko nivoutuvat vahvasti yhteen. Olemmeko matkalla kohti rauhanomaisempaa maailmanjärjestystä? Vai määrääkö talous politiikan suunnan? Politiikan tutkijat analysoivat teoksessa kriittisesti ja monipuolisesti väitteitä politiikan muutoksesta sekä arvioivat, mihin suuntaan politiikka tulevaisuudessa kehittyy Suomessa, Euroopassa ja globaalisti.

Aiheet

Euroopan unioni

poliittinen muutos

poliittiset järjestelmät

muutos

poliittinen kehitys

globalisaatio

poliittinen päätöksenteko

poliittinen osallistuminen

edustuksellinen demokratia

EU-politiikka

ulkopolitiikka

kansainvälinen politiikka

kriisinhallinta

Eurooppa