Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sävellä kitaralla

Rikky Rooksby

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sävellä kitaralla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sävellä kitaralla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522402826

9789522402820

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kitaralla voi oppia säveltämään heti, kun osaa kolme sointua. Sävellä kitaralla auttaa kitaristin tekemään itse lauluja alusta asti ja antaa kokeneemmallekin biisintekijälle uutta ajateltavaa. Lauluntekijät Bob Dylanista Tori Amokseen käyttävät samoja keinoja ja tekniikoita säveltäessään. Kirja on jaoteltu kuuteentoista lukuun näiden keinojen mukaan. Ensimmäisiä kappaleitaan säveltävän kitaristin on hyvä lähteä liikkeelle kirjan alusta, mutta pidemmälle ehtinyt voi avata kirjan sopivasta kohdasta tarpeensa mukaan. Kirja esittelee erilaiset soinnut, opettaa järjestämään ne sointukierroiksi, auttaa käyttämään rytmiä kiinnostavasti ja paljastaa hyvän melodian laatimisen salat. Harrastaja voi sukeltaa entistä syvemmälle säveltämisen eri puoliin: kuinka kirjoittaa lauluun sanat, miksi tehdä kappaleeseen sävellajinvaihto, kuinka sovittaa sävellys bändille, kuinka inspiroitua uudelleen kitarasta efektien, eri viritysten ja uusien asteikkojen avulla ja kuinka äänittää demo kotioloissa. Kirja pelkistää säveltämisen keinot ja tarvittavan musiikinteorian helposti ymmärrettävään SÄVELLÄ KITARALLA - kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseen muotoon havainnollisten kaavioiden, tabulatuurien sekä aitojen esimerkkien avulla. David Bowien Modern Lovessa onkin sama sointukierto kuin Radioheadin Creepissä. Jackson Fiven I Want You Backin kertosäkeessä yksinkertainen laulumelodia toimii, koska kappaleen pohjalla on harkittua vaihtelua. Tehokas intro voi yhtä hyvin alkaa räiskyvällä kitarariffillä, kuten Led Zeppelinin Whole Lotta Love, tai huudetulla siansaksalla, kuten Little Richardin Tutti Frutti awopbabolubaa-alopbaamboomilla. Rikky Rooksby on englantilaineen säveltäjä, kitaristi ja kirjailija. Sävellä kitaralla - kuinka käytät kitaraa laulujen tekemiseen jatkaa Nemon laadukasta musiikkikirjojen sarjaa, johon kuuluvat 500 parasta kitarasointua, Opi soittamaan kitaraa sekä Opi lukemaan nuotteja.

Aiheet

kitara

säveltäminen

soinnutus

laulut

populaarimusiikki

sanoitukset