Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomalainen vieraskirja

kuinka käsitellä monikulttuurisuutta

Anna Rastas

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomalainen vieraskirja : kuinka käsitellä monikul...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomalainen vieraskirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Vastapaino

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9517681763

9789517681766

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pääsykoekirja 2015. Monikulttuurisuudesta puhutaan paljon, mutta mitä se oikein tarkoittaa? Usein se nähdään joko ongelmina tai sitten kritiikittömästi rikkautena. Kriittistä analyysia monikulttuurisuudesta ja siihen likeisesti liittyvistä ilmiöistä on Suomessa kuitenkin julkaistu vähän. Asian käsittelyä hankaloittaa myös se, että aihepiiristä keskustellaan käsitteillä, jotka ovat kotoisin muualta. Tässä kirjassa monikulttuurisuuden ongelmakenttää lähestytään seuraavien käsitteiden avulla: suvaitsevaisuus, rasismi, etnisyys, toiseus, nationalismi/kansallisuus. Käsitteiden merkitystä tarkastellaan erityisesti suhteessa suomalaiseen yhteiskuntaan. Artikkeleissa käsitteitä avataan ja esitellään sekä osana yhteiskunnallista keskustelua että tutkimuksen työkaluina. Kirja on suunnattu sekä opiskelijoille ja tutkijoille että niille, jotka työssään kohtaavat monikulttuurisuuteen liittyviä kysymyksiä.