Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Unikoira

Marko Hautala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Unikoira

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Unikoira" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513168530

9789513168537

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<i>Unikoira</i> on taattua Hautalaa: monitasoinen laaturomaani, jossa arjesta tulee kauhutarina eikä mikään ole sitä, miltä näyttää.
Raastava ero on ajanut Joonaksen epätoivoon. Hänellä on kaksi vaihtoehtoa: löytää elämälle merkitys tai tappaa itsensä. Edes hypnoosi ei tunnu missään, hän ei löydä sisimmästään paljon puhuttuja tervehdyttäviä voimia. Viimein jotain alkaa kuitenkin tapahtua, muttei lainkaan sitä mitä Joonas odotti.
Eidolon-terapian vetäjä Aliisa kiinnostuu Joonaksesta ja rakkaussuhde alkaa orastaa. Tähän asti mies on nähnyt hypnoositilassa pelkkiä yliopiston käytäviä, mutta nyt ilmestyy elävä olento. Omituinen koira, joka haluaa johdattaa hänet jonnekin. Pian rutiinien kyllästämä elämä alkaa järkkyä. Työpaikalla tapahtuu ilkivaltaa ja Joonaksen paras ystävä, Thaimaassa asuva Jyri, alkaa käyttäytyä uhkaavasti. Onko unikoira pelkkää mielikuvitusta vai jotain muuta, vierasta ja vaarallista? Nuori Aleksis -ehdokas 2013.
Marko Hautala on Suomen Stephen King, joka kirjoittaa kananlihalle nostattavaa aavemaista, otteessaan pitävää kauhua. Hän on saanut Kalevi Jäntin ja Tiiliskivi-palkinnon, ja hänen romaanejaan on käännetty saksaksi ja italiaksi.

Aiheet

Joonas,

fikt.

Jyri,

Aliisa,

Unenkantaja,

psykologiset romaanit

kauhu

ulkopuolisuus

onni

etsintä

avioero

toipuminen

miehet

mietiskely

Eidolon-terapia

ystävyys

nuoruus

unet

tulkinta

harha-aistimukset

julmuus

koira

psykoterapeutit

tutkijat

kylät

Venäjä

Toporiv

1990-luku