Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viimeinen pisara

toipumisen avaimet - tietoa alkoholismista ja läheisriippuvuudesta

Mika Arramies

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viimeinen pisara : toipumisen avaimet - tietoa alk...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viimeinen pisara" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Avominne päihdeklinikka

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529317697

9789529317691

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomessa on arviolta 400 000 alkoholistia, joista suurin osa työelämässä olevia ihmisiä. Lisäksi tulevat vielä alkoholin suurkuluttajat. Alkoholi on yksi tärkeimmistä työkyvyttömyyden menettämisen syistä. Se tulee kalliiksi. On arvioitu, että alkoholiriippuvuus on ennenaikaisen eläkkeelle joutumisen taustalla 60 prosentissa tapauksista, vaikkei sitä ole välttämättä diagnosoitu. Alkoholismisairaus tappaa Suomessa ennenaikaisesti tuhansia ihmisiä joka vuosi. Satoja, ellei tuhansia lapsia syntyy vuosittain alkoholin vammauttamina. Lasten ja nuorten huostaanotot lisääntyvät koko ajan. Näin ei tarvitse olla. Alkoholismista voi toipua, kun ymmärtää, millaisesta sairaudesta on kyse: ilman lääkkeitä, riittävän pitkällä avohoidolla, johon otetaan läheinen mukaan. Alkoholisti sairastuttaa myös läheisensä. Kirjassa selvitetään, millaista alkoholistien ja läheisten tuloksekas hoito käytännössä on. Siinä kerrotaan myös, miksi suomalainen päihdehoito on tehotonta ja esitetään konkreettisia toimia tuhoisan päihdeongelman korjaamiseksi. Päihderiippuvuuden kanssa kamppaileville ja heidän läheisilleen, päättäjille, ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitetussa kirjassa myös potilaat kertovat toipumisistaan.

Aiheet

alkoholismi

läheisriippuvuus

päihdehuolto