Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viimeinen ihmissusi

Glen Duncan

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viimeinen ihmissusi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viimeinen ihmissusi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9520109250

9789520109257

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jake Marlowe elelee dekadenttia ja nautinnonhakuista mutta yllättävän tyhjää elämää Lontoossa, jonka varjoihin on helppo kadota, vaikka olisi ihmissusi. Jake saa kuulla, että hänen ainoa lajitoverinsa on surmattu Berliinissä, ja nyt Jake on ihmissudenmetsästäjien tähtäimessä. Metsästäjien johtaja on vannonut tappavansa Marlowen seuraavaan täysikuuhun mennessä. Jake pakenee vainoojiaan läpi maailman suurkaupunkien, mutta metsästäjät pysyvät hänen jäljillään seuraamalla Jaken jälkeensä jättämää ruumisvirtaa. Piilopaikat alkavat käydä vähiin, kun silmukka lajinsa viimeisen olennon ympärille tiukkenee. Glen Duncanin käsittelyssä ikiaikainen legenda saa täysin uudenlaisen elämän.

Aiheet

Marlowe, Jake,

fikt.

kauhukirjallisuus

jännityskirjallisuus

uhkakuvat

sukupuuttoon kuoleminen

metsästys

ihmissudet

pakoilu

yksinäisyys

ystävyys

ihminen

tappo

aviovaimot

lisääntyminen

vainoaminen

seksi

metsästäjät

vampyyrit

kaupungit

Iso-Britannia

Lontoo