Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ompele, saumaa, sovita

opi ompelemaan vaatteita

Lorna Knight

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ompele, saumaa, sovita : opi ompelemaan vaatteita

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ompele, saumaa, sovita" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Kierrekansio

ISBN

9510351024

9789510351024

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

On nautinto pukeutua täydellisesti istuvaan, persoonalliseen asuun. Vielä nautinnollisemmalta tuntuu, jos voi kertoa, että vaate on itse ommeltu. Nykyään osataan taas arvostaa käden taitoja. Ompele, saumaa, sovita on todellinen vaateompelun perusteos. Se esittelee selkeästi erilaiset ompelutekniikat sekä perusmalleihin että muotiluomuksiin. Koko ompeluprosessi käydään läpi havainnollisesti, joten opastusta saavat niin aloittelijat kuin kokeneetkin ompelijat. Tarvittavista välineistä, valmiskaavojen soveltamisesta ja eri vartalotyypeistä kirja antaa paljon hyödyllistä tietoa. Tutuksi tulevat myös kankaan käsittely, laskosten teko, vetoketjun kiinnitys ja muut työvaiheet. Kirjasta löytyy monia houkuttelevia koristeluideoita: kirjontaa, applikointia, brodeerausta sekä helmien, nauhojen ja tikkausten käyttöä. Nelivärisessä teoksessa on myös runsaasti vinkkilaatikoita ja laaja kangasopas. Kierreselkäinen kirja on käytössä kätevä: se pysyy auki juuri halutusta kohdasta.

Aiheet

ompelu

ompelutyöt

vaatteet

käsityöohjeet

käsityöt