Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri pelargonikirja

Susanna Rosén

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri pelargonikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri pelargonikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512351617

9789512351619

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ihanan nostalgiset pelargonit ovat nykyisin sekä peruspuutarhurien että keräilijöiden suosikkeja, sillä kauniimpaa, monipuolisempaa ja helppohoitoisempaa kukkaa tuskin onkaan. Upeasti kuvitettu Suuri pelargonikirja on laajin Suomessa ilmestynyt kirja pelargoneista. Teksti ja kuvat esittelevät yli 40 luonnonlajia ja yli 300 viljeltyä lajia: tähtipelargonit, enkelipelargonit, jalopelargonit, uniikkipelargonit, kääpiöpelargonit, tuoksupelargonit¿ Lajiesittelyjen lisäksi kirjassa on runsaasti pelargonien hoitoja kasvatusohjeita, vinkkejä pistokkaiden ottamiseen, kasvien talvettamiseen ja kauniiden istutusten tekemiseen. Kirjan tekijä, biologi Susanna Ros$/en on tavannut myös useita pelargoninkeräilijöitä, jotka kertovat kokemuksistaan ja omista suosikeistaan. Alkuteos Stora pelargonboken.

Aiheet

pelargonit

koristekasvit

huonekasvit

ruukkukasvit

lajikkeet