Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valkoisia runoja

Miki Liukkonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valkoisia runoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valkoisia runoja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9510383686

9789510383681

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miki Liukkosen esikoiskokoelmaa osattiin jo odottaa. Oululaismies voitti J. H. Erkon runokilpailun 2009, ja jo sitä ennen hänen virkistävän poikkitieteelliset runonsa olivat levinneet pitkin kirjallista blogisfääriä. J. H. Erkon palkintoraatiin kuulunut Kirsti Simonsuuri luonnehti Liukkosen runonippua ¿valmiiksi mietityksi kokoelmaksi, sillä niiden maaginen, hieman vinksahtanut maailma kulkee runoissa kautta linjan. Runoissa on vahvaa rytmiä ja absurdia huumoria.¿ Millainen on surrealistin päiväohjelma, matemaattisesteettinen runous tai uusi huilumusiikki?

Aiheet

esikoisteokset

runot

kokeellinen kirjallisuus

lyriikka

absurdi