Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ihminen tavattavissa

Tommy Hellsten

Kirjasarja: Paratiisi-pokkarit

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ihminen tavattavissa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ihminen tavattavissa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9516072216

9789516072213

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta tasa-arvopyrkimyksineen on tuonut eri luokista lähtöisin olevat ihmiset samoihin kouluihin, työpaikkoihin ja naapureiksi tavalla, joka luokka-yhteiskunnassa olisi ollut mahdotonta. Kohtaamiset ovat avartavia, rikastuttavia ja synnyttävät aitoja ystävyyssuhteita. Toisaalta ne voivat ruokkia erilaisuuden, ulkopuolisuuden ja häpeänkin kokemuksia. Ihmisen lähtökohdilla tuntuu arkielämässä sittenkin olevan yhä väliä. Kirjaa varten on haastateltu 1960-70-luvuilla syntyneitä suomalaisia, tuon suurten ikäluokkien jalkoihin jääneen sukupolven edustajia. Kirjan aiheena on yhden sukupolven luokkaretki lapsuudesta aikuisuuteen. Katriina Järvinen on helsinkiläinen valtiotieteen lisensiaatti, kulttuuriantropologi ja sosiaalipsykologi. Laura Kolbe on Helsingin yliopiston professori ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.