Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Karhu ja koira

karhun metsästys koiralla

Veijo Miettinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Karhu ja koira : karhun metsästys koiralla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Karhu ja koira" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Pohjan karhukoirayhdistyksen karhujaos

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529261187

9789529261185

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja tarjoaa tuhdin tietopaketin kaikesta koiralla tapahtuvaan karhunmetsästykseen liittyvästä. Asiantuntijat kertovat suurriistakoiran koulutuksesta ja terveydenhuollosta, neuvovat karhun ruhon käsittelyn kaatolaukauksen jälkeen, antavat hyviksi koettuja turvallisuusvinkkejä hankalankin karhun kohtaajalle ja esittelevät itse metsästyksen periaatteita niin meillä kuin Kanadassakin. Kirja on myös mainio kokoelma karhunmetsästäjien omakohtaisia kertomuksia. Aina ei suurpedon pyynnissä kaikki suju suunnitelmien mukaan! Runsas kuvitus, josta monet kuvat liittyvät suoraan teksteihin ja ovat aidoista tilanteista, oikeilla tapahtumapaikoilla kuvattuja. Kirjan kirjoittajina mm.: Erik S. Nyholm, Kai-Eerik Nyholm, eläinlääkäri Sauli Laaksonen, Juha Kuusisto ja monet karhukoirilla karhuja pyytäneet erämiehet.

Aiheet

metsästys

karhu

petoeläimet

metsästyskoirat

karjalankarhukoira

eräkertomukset