Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Taiji - opas aloittelijoille

opi taijin perusteet kotona

Ronnie Robinson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Taiji - opas aloittelijoille : opi taijin perustee...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Taiji - opas aloittelijoille" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Schildts Söderströms

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9515018617

9789515018618

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Taiji on koko ajan suosiotaan kasvattava vanha kiinalainen voimistelulaji, joka sopii kaikenikäisille. Taijin harjoittaminen edistää terveyttä, lisää keskittymiskykyä ja henkistä hyvinvointia. Kattava opas sisältää yli 200 havainnollisesti esitettyä taiji-liikettä, jotka sopivat aloittelijoille ja opastavat edistyneempiä kotiharjoituksissa. Itsenäistä harjoittelua tukevat myös ohjeet siitä, kuinka välttää yleisimmät virheet. Lisäksi kirja tarjoaa asiantuntevaa perustietoa lajin historiasta, sen taustalla olevasta filosofiasta ja eri tyylisuuntauksia. Irtaudu arjen kiireistä ja rauhoitu taijin parissa! Nelivärikuvitus.

Aiheet

taiji

voimistelu

terveysliikunta

mietiskely

kamppailulajit

Kiina