Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ettekö te tiedä, kuka minä olen

ylimielisyyden historiaa

Ari Turunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ettekö te tiedä, kuka minä olen : ylimielisyyden h...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ettekö te tiedä, kuka minä olen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523002716

9789523002715

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Onnittelut! Tämä on todennäköisesti elämäsi paras kirja! Niinpä niin: meillä ihmisillä on aina ollut kovin suuret luulot itsestämme.Hauska ja viisas teos johdattaa ylimielisyyden lähteille. Mikäpä muukaan olisi ollut syynä ihmiskunnan suurimpiin katastrofeihin kuin valtaapitävien omahyväisyys. Neuvostoliitossa suunniteltiin 1930-luvulla, että kaikkien Siperian jokien virtaussuunta pitää kääntää päinvastaiseksi. Enronin toimitusjohtaja taas uskoi, että ahneus oli paras motivaattori. Entä mitä voimme oppia Espanjan kuninkaan Filip III:n vaatimattomuudesta: hän paloi kuoliaaksi takkansa ääreen, koska hoviväki ei löytänyt riittävän nopeasti palvelijaa, jonka työnä oli siirtää kuninkaan nojatuolia.Tämä on kirjan neljäs, päivitetty painos, vaikka mikään ei olekaan muuttunut: valtaapitävät ovat yhtä ylimielisiä kuin ennenkin.vtl Ari Turunen (s. 1966) on tietokirjailija ja toimittaja. Ettekö te tiedä, kuka minä olen on ollut kansainvälinen menestys. Sen oikeudet on myyty kuuteen maahan, ja Saksassa kirjaa on painettu jo 10 000 kappaletta.

Aiheet

kulttuurihistoria

mentaliteettihistoria

sosiaalinen käyttäytyminen

ylimielisyys

valta

vallankäyttö

yhteiskunnalliset vaikuttajat

hallitsijat

itseluottamus

ylpeys

itsekkyys

ahneus

moraali

poliittinen kulttuuri

menestyminen

itsekritiikki