Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ultramaratoonari

kuinka lähdin juoksemaan ja jäin koukkuun

Dean Karnazes

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ultramaratoonari : kuinka lähdin juoksemaan ja jäi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ultramaratoonari" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522400726

9789522400727

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Dean Karnazes oli tavallinen, ylipainoinen nuori pukumies. 30-vuotispäivänään hänelle valkeni, että hänen elämänsä oli valumassa hukkaan. Yöllä juhlista kotiin palatessaan hän sai päähänsä aloittaa juoksemisen. Hän laittoi saman tien tossut jalkaansa ja pysähtyi vasta 48 kilometrin päässä - juostuaan koko yön. Siitä alkoi innostus pitkien matkojen juoksemiseen. Kymmenen vuoden aikana hän on ehtinyt juosta tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä ja innostanut lukemattomia ihmisiä aloittamaan juoksemisen. Hän on myös juossut 50 maratonia 50 päivässä 50 osavaltiossa. Ultramaratoonari on Karnazesin mukaansatempaava elämäkerta. Hän valloittaa lukijansa, sillä hän ei suhtaudu juoksemiseen juhlallisesti. Kun hänelle tulee lenkillä nälkä keskellä yötä, hän soittaa pizzakuskille ja pyytää tuomaan autiomaahan tien varteen perhepizzan, ison kolan ja kaksi annosta juustokakkua. Kuskin vastuulla on saada allekirjoitus täydessä vauhdissa. Karnazesin teksti rullaa yhtä kevyesti kuin hänen juoksunsa, se naurattaa, hämmästyttää ja innostaa kaikkia lukijoita lähtemään lenkille.

Aiheet

Karnazes, Dean.

muistelmat

juoksijat

urheilijat

juoksu

maratonjuoksu

pakkomielteet

extreme-lajit

kestävyysjuoksu