Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Filosofisia kirjoituksia

Maurice Merleau-Ponty

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Filosofisia kirjoituksia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Filosofisia kirjoituksia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522401056

9789522401052

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vuoden 2013 J.A. Hollo -palkintoehdokas. Ranskalainen Maurice Merleau- Ponty (1908-1961) on 1900-luvun tärkeimpiä filosofeja. Hän on kiinnostunut ihmisen ruumiillisesta olemistavasta, havainnosta, merkityksestä ja ilmaisusta, ihmisen suhteesta maailmaan. Hänen ajattelunsa onkin noussut Suomessa yhä tärkeämmäksi filosofian, kielitieteen ja psykologian lisäksi taiteiden piirissä. Merleau-Pontyn tuotannossa filosofian ja kaunokirjallisuuden hedelmällinen vuorovaikutus avaa tietä uudenlaiseen ajatteluun. Kirjoittajana Merleau-Ponty hyödyntää sekä filosofista että kaunokirjallista ilmaisua. Tarja Roinila ja Miika Luoto ovat koonneet yhteen Merleau-Pontyn tärkeimmät taidetta ja kieltä koskevat kirjoitukset ja kirjoittaneet laajan johdannon hänen ajatteluunsa.

Aiheet

Merleau-Ponty, Maurice.

filosofia

kulttuurifilosofia

taidefilosofia

kielifilosofia

estetiikka

fenomenologia

kieli

ajattelu

ilmiöt

ruumiillisuus

sosiologia

henkilöhistoria

filosofit

filosofi

språk

sociologi

estetik

fenomenologi

fenomen

kroppslighet

kulturfilosofi

konstfilosofi

språkfilosofi

personhistoria

filosofer