Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sovintoon elämän kanssa

Saara Kinnunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sovintoon elämän kanssa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sovintoon elämän kanssa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Perussanoma

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951888661X

9789518886610

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Menneisyys on toisille voimavara, toisille taakka. Menneet kokemukset vaikuttavat mielialaan, elinvoimaan, ihmissuhteisiin, minäkuvaan ja suhteeseen omaan itseen. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi, mutta sen kanssa voi solmia sovinnon. Heikkoudesta voi tulla voima ja kivusta kasvaa elämän resurssi. Kysymys miten minusta tuli minä, on alkusana oman itsen tuntemisen tiellä. Itsensä ymmärtäminen on avain muiden ymmärtämiseen ja armolliseen elämän asenteeseen. Itsensä hyväksyminen on lähtökohta omaksi itseksi kasvamisessa. Tunteiden viestien kuuleminen auttaa ymmärtämään itseä ja muita ihmisiä syvemmin. Elämän suurimmat kivut ja ilot liittyvät ihmissuhteisiin. Sovinto menneisyyden ja nykyisyyden suhteissa on taitolaji ja sen tekemisessä tarvitaan viisautta. Rakentava tunteiden ilmaisemisen oppiminen lisää avoimuutta ja tuo läpinäkyvyyttä ihmissuhteisiin. Sovinto elämän eri alueilla vapauttaa sidottuja voimavaroja. Elämän suorittajasta voi tulla unelmien toteuttaja. Vähitellen alkaa löytyä myös Jumalan unelma ihmisestä, Jumalan suunnittelema paikka ja tehtävä. Sovintoon on käsikirja itsetuntemukseen, itsensä ymmärtämiseen ja oman näköisen elämän etsimiseen. Se on oppikirja sielunhoitajille ja ihmisten kanssa työtä tekeville.

Aiheet

sovinto

menneisyys

kokemukset

henkinen pahoinvointi

toipuminen

lapsuus

varhaislapsuus

psyykkiset vaikutukset

vanhempi-lapsisuhde

kiintymyssuhde

perusturvallisuus

perhe-elämä

kriisit

lasten kehitys

psyykkinen kehitys

persoonallisuuden kehitys

itsetunto

minäkuva

itsetuntemus

tunteet

hyväksyminen

ihmissuhteet

anteeksianto

sovitus

uskonto

usko

kristillisyys

sielunhoito